Kovács Bernadett

Bemutatkozás

A nevem Kovács Bernadett. Budapesten születtem 1985 januárjában. Kisújszálláson életem tizennégy éves koromig és itt végeztem általános iskolai tanulmányaimat. Ezután Budapesten tanultam tovább a Petrik Lajos Vegyipari Szakközépiskolában. Végzettségemet tekintve általános vegyésztechnikus vagyok. Képesítésem megszerzését követően 2005-től a budapesti Árpád Gimnáziumban kezdtem dolgozni, ahonnan 2009-ben átjöttem a Magyar Államvasutakhoz. Jelenleg is a vállalatnál dolgozom. Szegedre 2015 -ben költöztem. A modellkedéssel 2012-ben ismerkedtem meg, amikor álarcaimat magamon mutattam meg a kamerának. Ezután egy kisebb kihagyást követően, egy játékon nyert fotózás alkalmával még jobban megszerettem a lencse előtt való pózolást. Így onnantól kezdve, mind a mai napig keresni igyekszem a lehetőséget a modellkedésre. Sőt mostanság magam is fényképezőgépet ragadtam. Ennek ellenére elsődleges szenvedélyem a maszkok készítése maradt. Vasutas családban nőttem fel, így az utazás mindig is fontos része volt az életemnek. Az álarcok készítését is ennek köszönhetem. Ugyanis amikor tizennégy éves voltam, a Szüleimmel az itáliai Velencében jártunk. A lagúnák városában láttam meg először a művészi alkotás szerű maszkokat. Rácsodálkoztam, beleszerettem a látványukba és megfogadtam, megtanulom hogyan kell készíteni őket. Sok év elteltével, 2007 februárjában értem el arra a pontra, hogy a jelen kiállításon is megtekinthető első maszkomat, az Éjkirálynőt elkészítsem. Azóta is folyamatosan fejlesztem magam és kísérletezem az alapanyagokkal, alkotó technikákkal. Ennek eredményeit láthatják egyre több alkalommal és ezek száma remélem a jövőben csak növekedni fog majd.

Galéria

Elérhetőségek

Eredmények

Kiállítások